Beoordelingen van Douwe Egberts Café Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Lotte van Zuiden
27 juni 2022

Heel snel bezorgd en mega lekker!

Kuiper
23 juni 2022

Altijd heerlijke koffie. En super bezorgservice

Laura
21 juni 2022

Het heeft 2 uur geduurd voordat de bestelling er was.. ellende. Bestelde vaker maar dit duurt echt te lang.

Julia
19 juni 2022

Heerlijke ontbijtplank! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Visser
29 mei 2022

Eten op zich prima, bezorgen duurde anderhalf uur. Eten was koud. Slechte service die leugens vertellen om je aan het lijntje te houden. Bestel hier nooit weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ana
18 mei 2022

Top service! Lieve meiden en meneer die de bestelling kwam bezorgen. Maar voor het geld wat we hebben betaald hadden we wel wat meer verwacht van ons ontbijtje. Ook was de Chai Latte wat waterig(?).

Gert
15 mei 2022

Levertijd iets langer dan vooraf ingeschat maar niet storend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
6 mei 2022

Toch wat over tijd met ongeveer een kwartier. Voor de rest geweldig als altijd. Drankjes van goede kwaliteit zelfs de sojamelk op goede temperatuur gemaakt geen verbrandde smaak te vinden! Super ga zo door!

De Haan
5 mei 2022

Bestelling s ochtends al geplaatst met verzoek tot levering om 15.00. Kwam echter pas rond 15.25. Schuim van cappucino was al volledig weg en koffie was ook niet heel warm meer.

Wim
1 mei 2022

We hadden o.a. 2 grote cappuccino’s besteld, maar kregen ‘gewone’ koffie. Voor de rest prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
26 april 2022

Super service. Doordat mijn broodje wat klein was uitgevallen, kreeg ik een extra lekkernij erbij. Altijd erg tevreden over de kwaliteit en bezorgtijd.

Willemijn Bosma
15 april 2022

Op de pancakes zaten veel zwartgeblakerde stukjes vast. De omelet was wat smakeloos. Al met al vond ik de prijs/kwaliteit verhouding niet zo goed. Het eten was ok, maar niet voor die prijs.

Michelle
10 april 2022

Bezorging duurde vanaf vertrek 35 min. Koffie was kwalitatief minder en lauw. Cheesecaka top. Carrotcake te droog

L. Eijgelaar
9 april 2022
Kevin
8 april 2022
Samantha
7 april 2022

Goed, zoals altijd!

Melissa
7 april 2022
Miriam
31 maart 2022

Heerlijke latte macchiato. Yoghurt met granola en dan nog niet eens te spreken over de baquete gerookte zalm met avocado spread. Alleen jammer dat de vaste mensen stuk voor stuk op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Hoop dat daar de sfeer niet minder van wordt.

.
25 maart 2022

Half uur te laat bezorgd, alweer…. Wel suuuuper lekker!

Mir
22 maart 2022

Topservice, altijd een praatje, altijd een glimlach. Heerlijke latte macchiato...hoef al niet meer te zeggen over de cacao erop of 1.5 shotje bij een grote beker! Staat bijna al klaar als ik voorbij kom lopen. Zo blij met DE!

Francis
21 maart 2022

Snelle levering en heerlijke koffie!

Hans de Jong
19 maart 2022

Snel en lekker

Ilse Jonker
10 maart 2022

Bestelling kwam mooi op tijd, de producten waren goed warm/koud.

E Bradley
9 maart 2022
patricia
25 februari 2022
G
22 februari 2022

De appeltaart is niet lekker, wellicht over datum?

Leon
22 februari 2022

Tosti’s waren heel klein voor de prijs ik moest betalen. Voel me persoonlijk opgelicht. Had wat meer verwacht want vroeger kreeg ik wat ik voor betaalde. Ik ga hier echt niet meer bestellen.

Q
22 februari 2022

Verzorg, vriendelijk en lekker eten

Marrit Hoomoedt
21 februari 2022

Als risicopatient kan ik mijn huis niet echt meer uit, gelukkig kan ik jullie lekkers ook thuis bezorgd krijgen, geeft toch een beetje het gevoel van een uitje thuis.

Melissa
20 februari 2022

Of ik de bestelling nu bij jullie drink of aan huis laat bezorgen het blijft superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie Hettinga
18 februari 2022
AJ
12 februari 2022
Peter Vulperhorst
8 februari 2022

Chocolademelk was niet goed warm. helaas.

iris
3 februari 2022
L
30 januari 2022

Bezorging prima. Snap dat met bezorging er amper schuim op de cappuccino zit. Maar dit was meer een gewone koffie met melk erdoorheen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasin
28 januari 2022
Maya
26 januari 2022

Super snelle service binnen 20 minuten mijn bestelling ontvangen.

Yvonne Onderstijn
22 januari 2022

Crisissituatie... Koffieapparaat stuk ... Dan is DE de redding. Een lekker bakje 'troost' en als extra troost een tosti met een muffin, een echte aanrader. Erg vriendelijke bezorging. Ook als we weer een nieuw apparaat zo hebben is het voor herhaling vatbaar. Dank jullie

Sietske
22 januari 2022

Heerlijk zo als altijd, en een vlotte bezorging!

Richard
21 januari 2022
-
15 januari 2022
JH
14 januari 2022

Op het afgesproken moment heerlijk warme koffie gebracht. Dank.

Marinda Everts
9 januari 2022

Meestal een wat grotere tosti. Deze was zeer klein helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
9 januari 2022
Anoniem
9 januari 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. En natuurlijk ook heerlijk eten. Vooral de broodje gezond was voortreffelijk!!

Debbie
6 januari 2022

Alles snel bezorgd, en heerlijke taartjes en koffie

Hinke Amsterdam
1 januari 2021

Hete dranken, heerlijke muffins en altijd vrolijke bezorging

Marije
30 december 2021

Leukste koffietent van Leeuwarden.

steven meijden
27 december 2021

Ook tijdens de lockdown wordt de koffie snel en met kwaliteit gezorgd!

An
26 december 2021

Wij bestellen hier altijd de sandwich kiprollade. Laatste 2x amper kip rollade te vinden op het broodje terwijl het voorheen altijd rijkelijk belegd was. We bestellen hier dus helaas niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gretha van der Ploeg
23 december 2021

5 koffie besteld, maar de koffies waren allemaal niet echt warm. Dus zullen niet zo snel weer op deze manier koffie bestellen.

Jan de Boer
20 december 2021
Heldenvandezorg
18 december 2021

Bedankt voor het bezorgen van onze bestelling op het werk! #werkboost

Thom
9 december 2021

Erg lekkere koffie en broodjes

Daniek
9 december 2021

Het was een verrassing voor een collega en dat was er heel leuk bijgezet op het tasje! :)

Mar
1 december 2021

Top eten, dit keer rijk belegd, hier was ik zeer blij mee. Iets vertraging en daarom werd ik gebeld dit stel ik zeer op prijs en kreeg er een muffin bij voor het ongemak, die trouwens heerlijk was! Dus ik kan alleen maar zeggen bedankt (: ik ga hier zeker vaker bestellen.

Lydia Tuinier-Kuperus
30 november 2021

Het was heerlijk. Vriendelijke bezorging

Roy
20 november 2021

Goed ontbijt en goede koffie

Rita
15 november 2021
Wouter
6 november 2021

Bezorging duurde erg lang, de sinaasappelsap smaakte erg anders dan normaal en niet bepaald vers. De ijskoffie was lauw en volgens mij waren jullie de extra espresso shot vergeten. Daarnaast duurde de bestelling erg lang maar dat kan wel eens gebeuren.

Sanne
2 november 2021

Geweldig! Feestelijke bezorging voor de verjaardag van mijn vriend. Heerlijk gebak en heerlijke koffie

Liselotte
28 oktober 2021
Sarah
24 oktober 2021

Het was nog lekker warm, we hebben heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tia
23 oktober 2021
Chantal
22 oktober 2021
Karen
21 oktober 2021
Thom
16 oktober 2021

Heerlijke broodjes en koffie, alleen waren ze vergeten bij één koffie slagroom toe te voegen die wel betaald is.

Daan
9 oktober 2021

Bezorger was een topper!

Sanne
6 oktober 2021

Super vriendelijke service, het eten was heerlijk en nog goed warm!

Marton Urban
3 oktober 2021

The delivery girl was soo kind, she has apologized for the delay also. The coffee and the cakes was delicious. Thank you guys !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ThomD
3 oktober 2021
Paulien
26 september 2021

Weer zeer tevreden over mijn bestelling. Al snel na het doorgeven van mijn bestelling werd ik gebeld dat er iets op was en werd er een alternatief voorgesteld. Verder kwam de bestelling snel aan en hebben we heerlijk gegeten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
18 september 2021

Snel en warm afgeleverd. 👌

Femke
16 september 2021

Hele snelle bezorging. Pasta carbonara mocht wel iets meer saus doorheen.

Janna
6 september 2021

Bezorging is fantastisch hier! Ik had pasta en deze vond ik helaas wat tegenvallen qua smaak. Taartje en koffies dikke 10!

Betty
26 augustus 2021

koffie en broodjes waren heerlijk jammer dat de bezorgtijd 45 min te laat was

Frans
25 augustus 2021
Esther
16 augustus 2021

Helaas net als vorige week, ruim anderhalfuur moeten wachten .. jammer

OVK
16 augustus 2021

Jarige jet. Vond de creatieve tas waarop geschreven en getekend is. Fantastisch!!! Het ontbijt is zeker voor herhaling vatbaar. Toppersss

Jellie Faber
10 augustus 2021

De bestelling was later dan verwacht hier werd goed mee om gegaan. Ik werd gebeld en toen de bestelling kwam kreeg ik nogmaals excuses en ook nog een koek voor de late bezorging. Erg vriendelijk! De bestelling zelf was prima in orde. Alles was nog lekker warm. Enig minpunt vond ik de sandwich hier zat erg weinig tomaat op. Hij smaakte in ieder geval anders dan ik gewend ben.

Jos
4 augustus 2021

Alles perfect, super fijne bezorger, alsof je bij ze op terras zit, service met een lach

Margrita
31 juli 2021

Altijd top

Femke
26 juli 2021
Evelien
26 juli 2021

Hele attente man die mijn bestelling bezorgde + goede service van DE ondanks dat de bestelling ietsje later was. Kan gebeuren, iedereen heeft het wel eens druk;)

Jellie
24 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en lekker warm. Tot de volgende keer, want die komt er zeker!

Inge
23 juli 2021

Later dan was afgesproken. Voor de rest lekker als altijd. Daar geen opmerking over

Hessel
19 juli 2021

Wat een super service hier elke keer weer! Eten en drinken is altijd erg lekker en de bezorging gebeurd altijd met een lach! Ook als er een keer een foutje wordt gemaakt wordt dit keurig opgelost! Dikke 10!

Marissa
13 juli 2021

Altijd een (super lekkere) traktatie bij DE!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juli 2021
Nelleke
5 juli 2021

De kwaliteit is een stuk beter geweest. De hoeveelheid beleg is een stuk minder en het broodje kiprollade bestond uit twee plakjes kiprollade en een rauw plakje spek. De prijs/kwaliteit is niet in verhouding. Jammer.

Snel
2 juli 2021

Prima

Hans
2 juli 2021

Lekker als altijd

Janny
1 juli 2021

Er ontbrak een deel van de bestelling; na een telefoontje naar Douwe Egberts werd deze snel nabezorgd.

Brigitta
30 juni 2021

De koffie wordt snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Sandra
30 juni 2021

Levering duurde iets langer, keurig hierover gebeld door een dame met goed humeur. Ook de bezorger was bijzonder vriendelijk. Hij was wel een klein deel van de bestelling vergeten, maar een telefoontje loste dat heel snel op. We hebben erg lekker gegeten. Goed op temperatuur en de warme chocolademelk met slagroom was zelfs bijna te heet om gelijk op te drinken! Zeker voor herhaling vatbaar!

Yasin Meziane
25 juni 2021

De bestelling was helemaal top! Geen woorden voor. Klantvriendelijke bezorger. Even een tip naar het café: het minimum bestelbedrag mag wel verlaagd worden. Aangezien alles nogal een dure prijskaartje heeft, dan hoef je niet onnodig extra te bestellen omdat je dan op het minimum bestel bedrag komt. Ga zo door toppers!!!!!

Inge
25 juni 2021

Bezorging was te laat. Maar werd netjes gemeld. En kreeg er zelfs iets extra's bij omdat het te laat was. Voor de rest was het eten en drinken weer goed gedaan.

Lisa
18 juni 2021

We hebben weer genoten! Bedankt!

Hans de Jong
17 juni 2021

Altijd lekker

Vijver/Nijman
16 juni 2021

Altijd lekker, wel verzoek de tosti met alleen kaas weer op het menu te zetten.

Tia
16 juni 2021

Zo'n mooie dag kan niet zonder een ijscappuccino van DE (inclusief bezorging van de leukste Jilles)!

Catharina
12 juni 2021

prima bezorging en heerlijke cheesecake!

Derk
6 juni 2021

Super gegeten! Snel bezorgd en goed verpakt. Vriendelijke bezorging en prijs kwaliteit en portionering zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
30 mei 2021
Kim
29 mei 2021

Lekker eten en goede koffie. Werd netjes en vriendelijk gebeld toen ze iets later waren met de bezorging. Vriendelijk personeel, zeker aan te raden om hier wat te bestellen.

Else
25 mei 2021

Wederom een welverdiende 10:)

Elske
25 mei 2021

Niets op aan te merken, perfect!

Daphne
21 mei 2021

Ik heb weer Heerlijk gegeten en gedronken. Bezorging keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

Anoniem
19 mei 2021

Heeeeeerlijk & op tijd bezorgd.

JJ
18 mei 2021
Frans
17 mei 2021
Robert
16 mei 2021

Lekker en warm, iets later maar daar werd keurig over gebeld. Aardige mensen ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
13 mei 2021

Was weer gewoon goed. Lekker eten en aardig bezorgster.

Gretha
13 mei 2021

Zoals altijd, geweldig!

Mitchell
10 mei 2021

Supper lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik Van der Zee
9 mei 2021

Het was helemaal super! We hebben op Moederdag een ontbijt besteld. Omdat het iets langer duurder kregen we er een lekker koek bij. Had niet gehoeven maar wordt toch wel heel erg gewaardeerd! Ga zo door! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
9 mei 2021

Vanochtend om 08:00 uur besteld voor bezorging om 09:30. Klokslag die tijd stond de berzorgster voor de deur. En zelfs met een glimlach, fantastisch! M'n hoogzwangere vrouw was erg blij met haar zoete brunch voor (bijna) moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rowan
5 mei 2021

De bezorging was super snel; de koffie was heerlijk als gewoonlijk en de lasagne met geitenkaas was heerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Kim
5 mei 2021
EB
4 mei 2021
Marian
3 mei 2021

Top! Erg lekker en snel bezorgd. Vriendelijke bezorgster 👍

Doretta Hoekstra
3 mei 2021

Heerlijke cheesecake

Hans
1 mei 2021

Lekker gegeten

Jeffrey
30 april 2021

De koffie was heerlijk! Ik vond de appeltaart wel heel klein puntje voor wat je er voor betaald. Vond het eerder een koekje wat in 1 hap weg was

Reactie van Douwe Egberts Café

Fijn dat de koffie heerlijk was, en bedankt voor de feedback :) We gaan er even naar kijken!

Iris
29 april 2021
Jellie
28 april 2021

snel bezorgd, alles zoals besteld en het smaakte weer heerlijk!

Nauta
27 april 2021

Goedemiddag mevrouw, meneer, Wij hadden 2 porties Pasta Pesto besteld, omdat we hier normaal gesproken erg van houden. Alleen er was een nieuwe chef, onze pasta was echt niet lekker en er zat vrijwel geen pesto op. Het was zo erg dat we t niet op wouden eten, dus we hebben jullie gebeld. Het werd keurig opgelost we kregen nieuw en deze waren heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen waar wij nu mee zitten is dat de 2de keer door iemand anders is gemaakt, omdat de nieuwe chef het nog niet zo goed kon allemaal (dit is mij door de medewerker zelf gezegd die het de 2de keer voor ons heeft gemaakt). Ons probleem is nu dat wij het niet gouw weer durven te bestellen bij jullie, omdat je nooit van tevoren weet wie het gaat maken en als de nieuwe chef het de volgende keer weer gaat maken is het weer niet lekker.... De bezorging was op zich goed, alleen veel te laat. Met vriendelijke groeten, Nauta. 06 12489819.

Sipke
27 april 2021

1000 punten en dan de echten dus geen DE punten

Jennie
26 april 2021

Het was weer top

Hilde
20 april 2021

Wat een verwennerij! Heerlijk

Hans de Jong
18 april 2021

Snel , lekker en vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gretha
16 april 2021
Els
12 april 2021

Het was weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristian Jellema
11 april 2021

Het was weer ongelofelijk lekker, ruim op tijd, lief berichtje op de tas en vers bereid voor de deur! Top zo door gaan :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
10 april 2021
Jennie
10 april 2021

Het was vandaag top in 1 woord heerlijk, en het is weer gebracht door onze eigen Jilles ❤️❤️

. .
4 april 2021
Silke
4 april 2021

Bestelling was aan de vroege kant, dit werd direct opgelost door op het juiste tijdstip alsnog verse koffie te komen brengen! Wat een service ❤️!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennie
3 april 2021

De tosti was deze keer ietsje minder dan anders, er zat een vreemd smaakje aan

Nina
31 maart 2021

Super. Mn klacht van de vorige keer is gehoord en direct opgelost bij deze bestelling. Klasse!

Albert Ruben
28 maart 2021

Superleuke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
27 maart 2021

Lekker, wel jam en boter vergeten.

tjesje
27 maart 2021

Werken 9 to 0:00 aan mijn portfolio en scriptie en heb bijna elke dag de laatste 2 weken koffie gehaald; vorige keer heel laat in de avond besteld en ze waren slagroom vergeten, maar volgende keer twee grote bekers gekregen

Rick
26 maart 2021

Super snel geleverd door spontaan erg vriendelijke bezorgste. De cheesecake is echt een aanrader super lekker. de cappuccino was erg lekker. Ga vooral zo door. En stay strong in deze tijd

Marilou
25 maart 2021

Erg lekkere pasta. Bezorging op tijd door een vriendelijke jongeman.

Janna
23 maart 2021

Altijd goed alleen de toppings op de slagroom waren verwisseld.

Wander
22 maart 2021

Alles vlot en bezorgd zoals besteld👍😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
22 maart 2021

Genoten van onze heavenly hazel met appeltaart en cappuccino amarino met cheesecake.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 maart 2021

Zoals altijd was de koffie prima en de service, maar bij appeltaart verwacht je geen cheesecake met een paar stukken appel er in. Het was erg apart

Nancy
18 maart 2021

was perfect en heel lekker zeker voor herhaling vatbaar.

Paul Seerden
17 maart 2021

Heerlijk verse broodjes en ice coffee. Snel bezorgd, vriendelijke bezorgster. Top.

Evelien van Beenen
17 maart 2021

Fantastische service en altijd goede koffie

Karin
17 maart 2021

Heerlijke lunch. Op tijd bezorgd door een hele enthousiaste Elise. Top!

Dientje en Iris
12 maart 2021
Marijke
12 maart 2021

Heerlijke koffies en geitenkaas sandwiches! En super vriendelijke snelle bezorging. Top!

Betty
11 maart 2021

voor de 2e keer koffie besteld en laten komen naar kantoor maar helaas ook deze keer lauw, jammer. voor dik 20 euro 4 koffie dan verwacht je toch een lekker heet bakkie

Reactie van Douwe Egberts Café

Beste Betty, lauwe koffie is inderdaad niet de bedoeling excuses hiervoor! Mocht er nog een keer iets voorkomen, dan kunt u ons altijd bellen en dan kunnen we het probleem gelijk oplossen. Met vriendelijke groet, Douwe Egberts Café

Tessy
8 maart 2021

Goede kwaliteit koffie en snel gebracht! Zeker een aanrader

Tia
7 maart 2021

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
7 maart 2021

Vaker ontbijtje besteld. Altijd goed. Maar nu was koffie koud..brood en croissants waren oud. Jammer. Maar zeer teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vesna Holierhoek
5 maart 2021

Op het juiste tijdstip bezorgd door de aller vrolijkste meneer. Daarna heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!!

Marije
4 maart 2021

Tja, het is gewoon mijn lievelings café.

Spithost
3 maart 2021

Ik vind de lasagne geitenkaas heerlijk. Maar het is nu wel een heeeeeel small dinner geworden. Letterlijk 5 lepels en het is op. Ik zou jullie sterk aanraden de porties groter te maken of OOk een regular size op t menu te zetten. Dit is eigenlijk voor thuisbezorgd... niet voldoende voor een maaltijd.

Else
1 maart 2021

🇳🇱DE café maakt je dag tot een feestje🇳🇱 Met volle teugen genoten van een super lekker pompoen soepje, de grilled sandwich met geitenkaas en een heerlijke fruitsalade. Super snel & met een glimlach bezorgd. Absolute aanrader!

Roosmarijn
1 maart 2021

Koffie en taartje besteld. Was heerlijk en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
28 februari 2021

Chill!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
28 februari 2021

Top service. Geweldige koffie!

Queen Milly
26 februari 2021

Mijn complimenten, ben erg tevreden. En wat een superlekkere cupcakes! Koffie was ook écht top. Wat een genot! Heb jullie toegevoegd aan mijn favorietenlijstje. Maar misschien kleine suggestie,; bij de koffie een sticker of labeltje met welke smaak het is :-) . Ik ga in ieder geval vaker bij jullie bestellen.

Reactie van Douwe Egberts Café

Bedankt voor de lieve woorden! En dank voor de tip, gaan we zeker wat mee doen! 😃

Joey
25 februari 2021

Top, zoals altijd.

Theo
25 februari 2021

Vlotte service, lekker en veelzijdig ontbijt!

S. Molenaar
23 februari 2021

Zoals altijd dik tevreden over de geleverde producten en vriendelijke, opgewekte bezorging! De koffie was goed heet en heerlijk van smaak, bestellen bij het Douwe Egberts café is nog altijd een feestje

Janny
22 februari 2021

Op tijd en lekker

Anneke
20 februari 2021

Altijd heerlijke koffie. Super tevreden over de bezorging en ze zijn super klantvriendelijk.

Jennie
20 februari 2021

Het was alleen jammer dat de nieuwe niet op jullie site te bestellen was, ik heb gebeld en toen is het wel goed gekomen dus dat was wel een goeie service. Want wij blijven bestellen en thuis laten komen

Martine Rietveld
18 februari 2021

Bezorging werd snel geleverd door een vriendelijke bezorger (binnen 30’min) lunch was heerlijk

Patrick
17 februari 2021

Echt super zoals altijd bij jullie, vriendelijke medewerker en heerlijke koffie!

Fuoco
17 februari 2021

Supersnel bezorgd door een vriendelijke man!

Simon
16 februari 2021

Top!

Sygrid
13 februari 2021

Super vriendelijk personeel!

An
12 februari 2021

Heerlijk zoals altijd!

Inge
11 februari 2021

Snel en goede levering en alles was warm top weer

Youri
10 februari 2021

Perfecte service !! Heerlijke koffie en Heerlijke medewerkers.

Lee
9 februari 2021

Ik had de Chocomallow besteld en carrotcake. De Chocomallow zag er leuk versierd uit en het werd warm afgeleverd, dat vond ik best knap met dit weer en de carrot cake was ook lekker. De bezorgster moest een weg banen door het sneeuw, krap langs een auto, het sneeuw zat zelfs in haar schoenen, best sneu. Ze heeft het er helemaal niet over gehad, en leverde het vrolijk en vriendelijk af. Echt een bikkel. Respect!

Tia
7 februari 2021

Het was heerlijk! En zelfs door weer en wind super snel bezorgd, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Durk
5 februari 2021

Het was onze eerste bestelling. Goed bevallen. Wel jammer dat de bestelde slagroom ontbrak. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

Fiona
3 februari 2021

Weer top, zoals altijd!

M.M Faber
31 januari 2021

Altijd dikke prima, alleen een beetje jammer van de medium capp. Terwijl ik groot had besteld en de saus was vergeten bij het broodje te doen. 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Hooijenga
31 januari 2021

Prima koffie en ook gebak er bij was goed. Ik had appeltaart en die is altijd heerlijk. Ik had aangegeven om 15:45 af te leveren . Dit werd na 16:00. Is geen ramp hoor. Het is weekend. Maar als me gevraagd wordt naar een recensie dan vermeld ik het wel

Jennie
30 januari 2021

Het is altijd weer leuk als Jilles weer is geweest

Else
30 januari 2021

Best choice in town :) Een zeer aangename onderbreking tijdens het thuiswerken. Wederom genoten van een overheerlijke met liefde bereidde en supersnel bezorgde lunch:) Veel lof & tot gauw ♡

Bianca
30 januari 2021
Anna
29 januari 2021

Uitstekend, keurig op de tijd van de bestelling

Jannie
29 januari 2021

Dat broodje aubergine is echt geweldig lekker! Een leuke, vrolijke, vriendelijke dame bracht het eten. De service was erg goed en de kwaliteit van het eten en drinken is zeker een 10+ waard.

Joke
28 januari 2021

lekker een koffie besteld met dochterlief en een paar muffins voor ons en de andere kinderen. Lekker genieten. netjes thuisbezorg, op tijd. Warme koffie en heerlijke muffins!! top!!

Caro Eggink
27 januari 2021

Vriendelijk personeel en lekker! Prima

Jeffrey
26 januari 2021

Oooh broodje hot dog aanrader !!! Super lekker

Else
26 januari 2021

Eem absolute aanrader:) Vandaag voor de eerste keer gepobeerd nadat er recent n mooie bestellijst op de deurmat viel. Supervers, verfijnd van smaak en royaal belegd (desembrood aubergine en croissantje gesmolten kaas). Héérlijke verse jus. En super vriendelijke snelle bezorging. We verheugen ons op de volgende keer:)

Miriam
25 januari 2021

Altijd goede service. Mooi op tijd...vrolijke lieve mensen

Inge
25 januari 2021

Lekkere broodjes, goed drinken.bezorging iets te laat, maar wel netjes gebeld en een gratis koek erbij: helemaal top!

Philip Schoffelmeer
24 januari 2021
JS
24 januari 2021
Jennie
23 januari 2021

Het was weer lekker

Sabrine
23 januari 2021

Lunchpakket besteld. Brood was mega hard :( en yoghurt met granola ontbrak. 2 keer achteraan moeten bellen en 1 uur gewacht op mijn yoghurt zonder enige compensatie. Erg jammer en teleurstellend, geen excuses gekregen.

Jill
23 januari 2021
Hetty
23 januari 2021

Zoals vanouds weer heerlijke koffie! De bestelling kwam wat later dan gepland maar hierover werd ik gebeld en er zat bij de bestelling een voucher voor een volgende keer, heel netjes!

Janny
20 januari 2021

Lekkere koffie, mooi op tijd en een grote glimlach van de barista. Wat wil je nog meer:)

Ronald
19 januari 2021

Natte kaas en op een klef broodje. Wat jammer! Ook was de koffie koud. Al vaak besteld, maar deze keer viel het echt tegen. Misschien is het de volgende keer weer beter.

Anoniem
19 januari 2021
Tirsa Hoekstra
17 januari 2021

We waren erg tevreden, alles was lekker. Koffie is altijd wel erg snel afgekoeld.

Moniek
16 januari 2021
Max
16 januari 2021
Vd Terp
16 januari 2021

Het is altijd lekker en het wordt bezorgd door een lieve bezorger, en de naam van onze bezorger is natuurlijk Jilles

Schouten
13 januari 2021

Goede service, snelle levering en heerlijk genoten!

Maaike
13 januari 2021

Top eten, top koffie en precies de lunch die ik nodig had en goeie bezorging.

Joantine
11 januari 2021

Het was weer heerlijk! Wat een top service bieden jullie toch altijd. Mooi vlot en de kwaliteit is geweldig.

Leonard
10 januari 2021

Meerderheid van de producten zat over de yoghurt. Ook misten we boter en jam, die er normaal wel bijzit. Aangezien we het onzin vinden om daarvoor na te bestellen hebben we onze eigen gebruikt. Er leek gewoon een stuk minder aandacht aan geschonken te zijn dan anders. Dat in combinatie met lang wachten, maakte dat het een teleurstellende ervaring was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Douwe Egberts Café

Beste Leonard, Wat jammer om te horen dat de bestelling deze keer niet zo was als dat jullie van ons gewend zijn. Onze excuses hiervoor! Als je niet tevreden bent of je bestelling is niet compleet, dan mag je ons uiteraard altijd hierover bellen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we samen tot een oplossing komen, en jullie er uiteindelijk een tevreden gevoel aan over houden! Met vriendelijke groet, Elise van Douwe Egberts Café Leeuwarden.

Daniel
10 januari 2021

Al jaren bestellen we hier! Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lauea
8 januari 2021

Lekkere koffie en gebak! Vrolijke/vriendelijke bezorger aan de deur, dat maakte de koffie nog extra top!

Jessica
7 januari 2021

Zo handig dit en zo duidelijk en zo snel en zo leuk bezorgd! Heb het gelijk voor een vriendin gedaan als verrassing.

Harald Hummel
6 januari 2021

De cappuccino's waren heerlijk en met een flinke dot slagroom die voor de deur nog werd opgespoten was het net alsof we weer even bij jullie binnen waren, echt een traktatie!

Rijpstra
4 januari 2021

Het was weer, zoals gewoonlijk, prima verzorgd met een vrolijke bezorgster aan de deur.

e.m
3 januari 2020

helaas 30 min te laat, wel een vriendelijk excuus. en van te voren een telefoontje dat ze 10 min later kwamen. koffie was niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tia
3 januari 2020

Snelle bezorging en genoten van het lekkers! Bedankt toppers!

Sanne
1 januari 2020

Snel geleverd en fijn dat de tijdindicatie van de levering gemaild wordt. Wel mis ik het opmerkingen vak bij het product, bijvoorbeeld om een grilled sandwich zonder ham te bestellen.

Aranka
29 december 2020

Heerlijke koffie & super aardig personeel :)

Mud
28 december 2020

Altijd warme koffie en een vriendelijke bezorgster

Gretha van Dijk
27 december 2020

Super enthousiast personeel:) op tijd bezorgd maar het meest belangrijk, heerlijke koffie en gebak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Wierda
22 december 2020

Snel geleverd, goede kwaliteit en Elise doet haar werk met plezier en heeft een vriendelijke uitstraling

Lisette
22 december 2020
Frank
22 december 2020

Langer dan een anderhalf uur om twee kopjes koffie en twee stukken gebak te bezorgen. Gebak was oké, koffie was oké, maar niks bijzonders. Ik ga niet een tweede keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amarens
21 december 2020

Niet alleen de beste koffie van Leeuwarden, ook nog eens de vriendelijkste service! Altijd weer tevreden.

Remy
19 december 2020
Lv
18 december 2020

Heerlijk broodje, snelle levering!

Hetty
18 december 2020

Heerlijke koffie, bezorgd op de afgesproken tijd