Beoordelingen van Douwe Egberts Café Leeuwarden

Recente recensies van Douwe Egberts Café Leeuwarden

5 sterren na 29 reviews

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere koffie, mooi op tijd en een grote glimlach van de barista. Wat wil je nog meer:)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natte kaas en op een klef broodje. Wat jammer! Ook was de koffie koud. Al vaak besteld, maar deze keer viel het echt tegen. Misschien is het de volgende keer weer beter.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg tevreden, alles was lekker. Koffie is altijd wel erg snel afgekoeld.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en het wordt bezorgd door een lieve bezorger, en de naam van onze bezorger is natuurlijk Jilles

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering en heerlijk genoten!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, top koffie en precies de lunch die ik nodig had en goeie bezorging.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Wat een top service bieden jullie toch altijd. Mooi vlot en de kwaliteit is geweldig.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerderheid van de producten zat over de yoghurt. Ook misten we boter en jam, die er normaal wel bijzit. Aangezien we het onzin vinden om daarvoor na te bestellen hebben we onze eigen gebruikt. Er leek gewoon een stuk minder aandacht aan geschonken te zijn dan anders. Dat in combinatie met lang wachten, maakte dat het een teleurstellende ervaring was..

Reactie van Douwe Egberts Café:Beste Leonard, Wat jammer om te horen dat de bestelling deze keer niet zo was als dat jullie van ons gewend zijn. Onze excuses hiervoor! Als je niet tevreden bent of je bestelling is niet compleet, dan mag je ons uiteraard altijd hierover bellen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we samen tot een oplossing komen, en jullie er uiteindelijk een tevreden gevoel aan over houden! Met vriendelijke groet, Elise van Douwe Egberts Café Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestellen we hier! Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere koffie en gebak! Vrolijke/vriendelijke bezorger aan de deur, dat maakte de koffie nog extra top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo handig dit en zo duidelijk en zo snel en zo leuk bezorgd! Heb het gelijk voor een vriendin gedaan als verrassing.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cappuccino's waren heerlijk en met een flinke dot slagroom die voor de deur nog werd opgespoten was het net alsof we weer even bij jullie binnen waren, echt een traktatie!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer, zoals gewoonlijk, prima verzorgd met een vrolijke bezorgster aan de deur.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas 30 min te laat, wel een vriendelijk excuus. en van te voren een telefoontje dat ze 10 min later kwamen. koffie was niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en genoten van het lekkers! Bedankt toppers!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en fijn dat de tijdindicatie van de levering gemaild wordt. Wel mis ik het opmerkingen vak bij het product, bijvoorbeeld om een grilled sandwich zonder ham te bestellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koffie & super aardig personeel :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warme koffie en een vriendelijke bezorgster

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super enthousiast personeel:) op tijd bezorgd maar het meest belangrijk, heerlijke koffie en gebak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goede kwaliteit en Elise doet haar werk met plezier en heeft een vriendelijke uitstraling

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een anderhalf uur om twee kopjes koffie en twee stukken gebak te bezorgen. Gebak was oké, koffie was oké, maar niks bijzonders. Ik ga niet een tweede keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen de beste koffie van Leeuwarden, ook nog eens de vriendelijkste service! Altijd weer tevreden.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje, snelle levering!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koffie, bezorgd op de afgesproken tijd