Beoordelingen van Douwe Egberts Café Leeuwarden

Recente recensies van Douwe Egberts Café Leeuwarden

5 sterren na 132 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorging en heerlijke cheesecake!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Snel bezorgd en goed verpakt. Vriendelijke bezorging en prijs kwaliteit en portionering zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede koffie. Werd netjes en vriendelijk gebeld toen ze iets later waren met de bezorging. Vriendelijk personeel, zeker aan te raden om hier wat te bestellen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een welverdiende 10:)

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, perfect!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer Heerlijk gegeten en gedronken. Bezorging keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk & op tijd bezorgd.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm, iets later maar daar werd keurig over gebeld. Aardige mensen ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer gewoon goed. Lekker eten en aardig bezorgster.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, geweldig!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal super! We hebben op Moederdag een ontbijt besteld. Omdat het iets langer duurder kregen we er een lekker koek bij. Had niet gehoeven maar wordt toch wel heel erg gewaardeerd! Ga zo door! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanochtend om 08:00 uur besteld voor bezorging om 09:30. Klokslag die tijd stond de berzorgster voor de deur. En zelfs met een glimlach, fantastisch! M'n hoogzwangere vrouw was erg blij met haar zoete brunch voor (bijna) moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel; de koffie was heerlijk als gewoonlijk en de lasagne met geitenkaas was heerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Erg lekker en snel bezorgd. Vriendelijke bezorgster 👍

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheesecake

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koffie was heerlijk! Ik vond de appeltaart wel heel klein puntje voor wat je er voor betaald. Vond het eerder een koekje wat in 1 hap weg was

Reactie van Douwe Egberts Café:Fijn dat de koffie heerlijk was, en bedankt voor de feedback :) We gaan er even naar kijken!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, alles zoals besteld en het smaakte weer heerlijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemiddag mevrouw, meneer, Wij hadden 2 porties Pasta Pesto besteld, omdat we hier normaal gesproken erg van houden. Alleen er was een nieuwe chef, onze pasta was echt niet lekker en er zat vrijwel geen pesto op. Het was zo erg dat we t niet op wouden eten, dus we hebben jullie gebeld. Het werd keurig opgelost we kregen nieuw en deze waren heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen waar wij nu mee zitten is dat de 2de keer door iemand anders is gemaakt, omdat de nieuwe chef het nog niet zo goed kon allemaal (dit is mij door de medewerker zelf gezegd die het de 2de keer voor ons heeft gemaakt). Ons probleem is nu dat wij het niet gouw weer durven te bestellen bij jullie, omdat je nooit van tevoren weet wie het gaat maken en als de nieuwe chef het de volgende keer weer gaat maken is het weer niet lekker.... De bezorging was op zich goed, alleen veel te laat. Met vriendelijke groeten, Nauta. 06 12489819.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1000 punten en dan de echten dus geen DE punten

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verwennerij! Heerlijk

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , lekker en vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ongelofelijk lekker, ruim op tijd, lief berichtje op de tas en vers bereid voor de deur! Top zo door gaan :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vandaag top in 1 woord heerlijk, en het is weer gebracht door onze eigen Jilles ❤️❤️

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was aan de vroege kant, dit werd direct opgelost door op het juiste tijdstip alsnog verse koffie te komen brengen! Wat een service ❤️!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tosti was deze keer ietsje minder dan anders, er zat een vreemd smaakje aan

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Mn klacht van de vorige keer is gehoord en direct opgelost bij deze bestelling. Klasse!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, wel jam en boter vergeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werken 9 to 0:00 aan mijn portfolio en scriptie en heb bijna elke dag de laatste 2 weken koffie gehaald; vorige keer heel laat in de avond besteld en ze waren slagroom vergeten, maar volgende keer twee grote bekers gekregen

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd door spontaan erg vriendelijke bezorgste. De cheesecake is echt een aanrader super lekker. de cappuccino was erg lekker. Ga vooral zo door. En stay strong in deze tijd

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pasta. Bezorging op tijd door een vriendelijke jongeman.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed alleen de toppings op de slagroom waren verwisseld.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vlot en bezorgd zoals besteld👍😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van onze heavenly hazel met appeltaart en cappuccino amarino met cheesecake.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de koffie prima en de service, maar bij appeltaart verwacht je geen cheesecake met een paar stukken appel er in. Het was erg apart

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was perfect en heel lekker zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse broodjes en ice coffee. Snel bezorgd, vriendelijke bezorgster. Top.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en altijd goede koffie

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch. Op tijd bezorgd door een hele enthousiaste Elise. Top!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koffies en geitenkaas sandwiches! En super vriendelijke snelle bezorging. Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 2e keer koffie besteld en laten komen naar kantoor maar helaas ook deze keer lauw, jammer. voor dik 20 euro 4 koffie dan verwacht je toch een lekker heet bakkie

Reactie van Douwe Egberts Café:Beste Betty, lauwe koffie is inderdaad niet de bedoeling excuses hiervoor! Mocht er nog een keer iets voorkomen, dan kunt u ons altijd bellen en dan kunnen we het probleem gelijk oplossen. Met vriendelijke groet, Douwe Egberts Café

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit koffie en snel gebracht! Zeker een aanrader

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker ontbijtje besteld. Altijd goed. Maar nu was koffie koud..brood en croissants waren oud. Jammer. Maar zeer teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het juiste tijdstip bezorgd door de aller vrolijkste meneer. Daarna heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, het is gewoon mijn lievelings café.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de lasagne geitenkaas heerlijk. Maar het is nu wel een heeeeeel small dinner geworden. Letterlijk 5 lepels en het is op. Ik zou jullie sterk aanraden de porties groter te maken of OOk een regular size op t menu te zetten. Dit is eigenlijk voor thuisbezorgd... niet voldoende voor een maaltijd.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🇳🇱DE café maakt je dag tot een feestje🇳🇱 Met volle teugen genoten van een super lekker pompoen soepje, de grilled sandwich met geitenkaas en een heerlijke fruitsalade. Super snel & met een glimlach bezorgd. Absolute aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koffie en taartje besteld. Was heerlijk en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chill!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Geweldige koffie!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten, ben erg tevreden. En wat een superlekkere cupcakes! Koffie was ook écht top. Wat een genot! Heb jullie toegevoegd aan mijn favorietenlijstje. Maar misschien kleine suggestie,; bij de koffie een sticker of labeltje met welke smaak het is :-) . Ik ga in ieder geval vaker bij jullie bestellen.

Reactie van Douwe Egberts Café:Bedankt voor de lieve woorden! En dank voor de tip, gaan we zeker wat mee doen! 😃

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte service, lekker en veelzijdig ontbijt!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd dik tevreden over de geleverde producten en vriendelijke, opgewekte bezorging! De koffie was goed heet en heerlijk van smaak, bestellen bij het Douwe Egberts café is nog altijd een feestje

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke koffie. Super tevreden over de bezorging en ze zijn super klantvriendelijk.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alleen jammer dat de nieuwe niet op jullie site te bestellen was, ik heb gebeld en toen is het wel goed gekomen dus dat was wel een goeie service. Want wij blijven bestellen en thuis laten komen

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging werd snel geleverd door een vriendelijke bezorger (binnen 30’min) lunch was heerlijk

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super zoals altijd bij jullie, vriendelijke medewerker en heerlijke koffie!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd door een vriendelijke man!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk personeel!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede levering en alles was warm top weer

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service !! Heerlijke koffie en Heerlijke medewerkers.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de Chocomallow besteld en carrotcake. De Chocomallow zag er leuk versierd uit en het werd warm afgeleverd, dat vond ik best knap met dit weer en de carrot cake was ook lekker. De bezorgster moest een weg banen door het sneeuw, krap langs een auto, het sneeuw zat zelfs in haar schoenen, best sneu. Ze heeft het er helemaal niet over gehad, en leverde het vrolijk en vriendelijk af. Echt een bikkel. Respect!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En zelfs door weer en wind super snel bezorgd, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste bestelling. Goed bevallen. Wel jammer dat de bestelde slagroom ontbrak. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top, zoals altijd!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dikke prima, alleen een beetje jammer van de medium capp. Terwijl ik groot had besteld en de saus was vergeten bij het broodje te doen. 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima koffie en ook gebak er bij was goed. Ik had appeltaart en die is altijd heerlijk. Ik had aangegeven om 15:45 af te leveren . Dit werd na 16:00. Is geen ramp hoor. Het is weekend. Maar als me gevraagd wordt naar een recensie dan vermeld ik het wel

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd weer leuk als Jilles weer is geweest

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best choice in town :) Een zeer aangename onderbreking tijdens het thuiswerken. Wederom genoten van een overheerlijke met liefde bereidde en supersnel bezorgde lunch:) Veel lof & tot gauw ♡

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, keurig op de tijd van de bestelling

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat broodje aubergine is echt geweldig lekker! Een leuke, vrolijke, vriendelijke dame bracht het eten. De service was erg goed en de kwaliteit van het eten en drinken is zeker een 10+ waard.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker een koffie besteld met dochterlief en een paar muffins voor ons en de andere kinderen. Lekker genieten. netjes thuisbezorg, op tijd. Warme koffie en heerlijke muffins!! top!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel en lekker! Prima

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oooh broodje hot dog aanrader !!! Super lekker

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eem absolute aanrader:) Vandaag voor de eerste keer gepobeerd nadat er recent n mooie bestellijst op de deurmat viel. Supervers, verfijnd van smaak en royaal belegd (desembrood aubergine en croissantje gesmolten kaas). Héérlijke verse jus. En super vriendelijke snelle bezorging. We verheugen ons op de volgende keer:)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service. Mooi op tijd...vrolijke lieve mensen

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, goed drinken.bezorging iets te laat, maar wel netjes gebeld en een gratis koek erbij: helemaal top!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunchpakket besteld. Brood was mega hard :( en yoghurt met granola ontbrak. 2 keer achteraan moeten bellen en 1 uur gewacht op mijn yoghurt zonder enige compensatie. Erg jammer en teleurstellend, geen excuses gekregen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds weer heerlijke koffie! De bestelling kwam wat later dan gepland maar hierover werd ik gebeld en er zat bij de bestelling een voucher voor een volgende keer, heel netjes!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere koffie, mooi op tijd en een grote glimlach van de barista. Wat wil je nog meer:)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natte kaas en op een klef broodje. Wat jammer! Ook was de koffie koud. Al vaak besteld, maar deze keer viel het echt tegen. Misschien is het de volgende keer weer beter.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg tevreden, alles was lekker. Koffie is altijd wel erg snel afgekoeld.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en het wordt bezorgd door een lieve bezorger, en de naam van onze bezorger is natuurlijk Jilles

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering en heerlijk genoten!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, top koffie en precies de lunch die ik nodig had en goeie bezorging.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Wat een top service bieden jullie toch altijd. Mooi vlot en de kwaliteit is geweldig.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerderheid van de producten zat over de yoghurt. Ook misten we boter en jam, die er normaal wel bijzit. Aangezien we het onzin vinden om daarvoor na te bestellen hebben we onze eigen gebruikt. Er leek gewoon een stuk minder aandacht aan geschonken te zijn dan anders. Dat in combinatie met lang wachten, maakte dat het een teleurstellende ervaring was..

Reactie van Douwe Egberts Café:Beste Leonard, Wat jammer om te horen dat de bestelling deze keer niet zo was als dat jullie van ons gewend zijn. Onze excuses hiervoor! Als je niet tevreden bent of je bestelling is niet compleet, dan mag je ons uiteraard altijd hierover bellen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we samen tot een oplossing komen, en jullie er uiteindelijk een tevreden gevoel aan over houden! Met vriendelijke groet, Elise van Douwe Egberts Café Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestellen we hier! Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere koffie en gebak! Vrolijke/vriendelijke bezorger aan de deur, dat maakte de koffie nog extra top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo handig dit en zo duidelijk en zo snel en zo leuk bezorgd! Heb het gelijk voor een vriendin gedaan als verrassing.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cappuccino's waren heerlijk en met een flinke dot slagroom die voor de deur nog werd opgespoten was het net alsof we weer even bij jullie binnen waren, echt een traktatie!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer, zoals gewoonlijk, prima verzorgd met een vrolijke bezorgster aan de deur.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas 30 min te laat, wel een vriendelijk excuus. en van te voren een telefoontje dat ze 10 min later kwamen. koffie was niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en genoten van het lekkers! Bedankt toppers!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en fijn dat de tijdindicatie van de levering gemaild wordt. Wel mis ik het opmerkingen vak bij het product, bijvoorbeeld om een grilled sandwich zonder ham te bestellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koffie & super aardig personeel :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warme koffie en een vriendelijke bezorgster

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super enthousiast personeel:) op tijd bezorgd maar het meest belangrijk, heerlijke koffie en gebak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goede kwaliteit en Elise doet haar werk met plezier en heeft een vriendelijke uitstraling

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een anderhalf uur om twee kopjes koffie en twee stukken gebak te bezorgen. Gebak was oké, koffie was oké, maar niks bijzonders. Ik ga niet een tweede keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen de beste koffie van Leeuwarden, ook nog eens de vriendelijkste service! Altijd weer tevreden.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje, snelle levering!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koffie, bezorgd op de afgesproken tijd